torsdag 9. august 2007

Lerret med beez wax

...Har enda ikke fått hentet fotoapparatet som ligger på voss, så det er mobilen dette her...


Hei hei
I dag har jeg laget et lerret med beex wax. Jeg startet med å ta på distress, fargene gul, orange, brun og mørk brun. Stemplet med forskjellige stempler fra stampers anonymous(stamparoo )med mørk grå stempel pute. Så klipte/reiv jeg pynte papir og limte på. (Det fine stempelet med sort bakgrunn fikk jeg av inger marie til bursdagen min. Tusen takk min gode, herlige venn) Når alt var limt på, smeltet jeg beez wax i melting poten min og smørte det ut på hele lerretet. Så nå ser det gammelt ut. (ja det lukter faktisk det også *knis*)
Så har jeg brukt art moulds( fås hos stamparoo)med brun fimo leire( stekt i ovnen i 15 min) og deretter tatt metallic rubons på. Så har jeg bare pyntet med litt blomster og stæsj...
Ja da ble det det i dag.. Egentlig så har jeg mange andre halv ferdige prosjekter( sant Kjellfrid hi hi) som jeg burde gjort først men... Det er jo alltid gøy å prøve noe nytt..
Ha en fortsatt fin kveld.
Og tusen takk til alle som legger igjen så koselige kommentarer. Det er så koselig og varmer godt..
Natta
Klem fra
Elisabeth

7 kommentarer:

Ellen K sa...

WOW det var stilig.
Du kan mye forskjellig.
Kjempe flink er du....
Klemmer fra Ellen K.

Anonym sa...

Det var jo dritstilig! Hvordan får du det til??? Du er full av ideer du. Klem fra Lena

Trine sa...

Dette var skikkelig stilig altså! Akkurat slik jeg liker!Fargene, "stæsjen" og stemplene...perfekt! Du er kjempe dyktig og full av fine ideer.
I dag har jeg fått cuttlebuggen jeg bestilte, pluss noen dies til den, bla et alfabet... Så gøy! Det var deilig å endelig stanse ut bokstaver fra eget alfabet. Vi snakkes.

Landstoken sa...

Underbart!!!
/Helena

Jorunn sa...

Så utrulig flott dette vart!! Du er dyktig!!

Var inn på papertrends og såg på dei nye stempla dine...lekkert!!! Der var noko for eit kvart kort eler andre prosjekt...må nok på ønskelista mi.

Takk for koselig kommentar i bloggen min. *klem* Ha ei riktig flott og produktiv helg!

Emilia sa...

Waxy waxy! You are great to make this! Wondeful work!

Cattis sa...

Så läckert och snyggt det blev!! =)

Her er noen av mine layouts