torsdag 30. august 2007

Endelig har jeg funnet kreativiten igjen..

Hei hei alle sammen..
Ja så fant jeg den til slutt *jippi* Det er jammen godt å ha så gode venner som hjelper meg så godt. Og alle de gode ordene som jeg har fått av så mange.. tusen takk..
Og inger marie som sendte meg en laaaaaaaaang mail og der låg det ett kort som jeg kunne lifte og en skisse. Ja så i går ble dette resultatet..


Her har jeg brukt foto stempel for første gang.. ikke så veldig godt trykk, men det var det beste jeg fikk til. Innsiden ble slik:
Og baksiden som dette:
Og så måtte jeg bare lage to like når jeg første var i gang....Klokken var nå egentlig legge tid, hadde lukket og låst egentlig, men fikk ikke roen på meg så jeg gikk ned igjen jeg *knis*.. men her er jeg ikke helt ferdig enda så det får jeg se om jeg får gjort i dag..
.. er den ikke skjønn den lille grønne tingen hi hi...
.. og et nærbilde av blomstene ob blomsterbrads som jeg har brukt..Og i dag fikk jeg de nye stemplene fra stempelglede.. og WOW... kan tro de var fine. Jeg er nå ikke så flink på foto stempel, så det måtte jeg jo bare prøve med en gang jeg kom hjem fra jobb, så jeg glemte hele musikken til barna så de kom 10 minutter for sent til øving.. huff altså..
Nei nå må jeg ikke komme for sent å hente de..
Ha en fortsatt fin dag;)
God klem fra Elisabeth

11 kommentarer:

Trine sa...

Wow, skal si det løsnet for deg da!!
Skikkelig fine kort du fikk til!
Ja den lille "marken" er bare kul! Han ser litt forundret, men glad ut der han lurer seg inn på kortet ditt. Spennende med fotostempel, men det er litt vanskelig...men øvelse gjør mester veit du!

Inger Marie sa...

ÅÅÅaa så bra at du fant kreativiteten din igjen vennen.
Å se de herlige korta da, de er jo bare nyydelige!!Nydelige farger du har brukt på det siste der og de 2 andre der du har pynta med blomster var knall fine:)
Så gøy at du har fått stemplene fra stempelglede da, jeg venter også på de :)
De var jo såå nydelige!!
Nå må jeg gå å pakke videre!!
Snakkes over helgen da vennen!

Go klem

Elisabeth sa...

tusen takk trine og inger marie.. det varmer godt med sånne koselige kommentarer altså... og det foto stempelet fra stempelglede var skikkelig fint og jeg fikk det faktisk til også hi hi
du har i alle fall noe å glede deg til inger marie..
klem fra elisabeth

Sofia sa...

Så snygga saker du skapar

Lena sa...

De korta der var kjempefine! Har sett dem "live" og de er flotte altså! Fikk du til fotostempel? Da må du jammen fortelle meg hvordan du gjorde det. Jeg har kastet vekk mange fotopapir på mislykkede fotostempler.
Klem Lena

Lena sa...

Jeg har kjempelyst til å reise på den messa, MEN vi har seminar. Dessuten skal jeg i bryllup på mosterøy helga etter og 40 års dag på Ganddal helga etter der igjen. Det hadde blitt mye med 3 helger på rad på Jæren:) Kommer innom senere jeg. Etter jobb. vi skal ha politisk debatt her i dag så det er fullt med politikere her

Klem

Bettan sa...

OJ! så mycket fint du gjort du är jätteduktig.
det finns alltid så mycket fina dekorationer på dina kort.
Ha de gott. Klem

Ewonne sa...

Vilka fina kort!!! Skönt att din inspiration har kommit tillbaka! Nu är det istället min som är borta, har många ideér men när jag sätter mig ner så försvinner de bara!
Sillen fungerar superbra och är riktigt enkel att använda!
Ha det gott i helgen!
Kram Ewonne

gunilla/nilla sa...

Hallo där tjejen! Vilken tur att du fått din inspiration tillbka! Korten du har skapat är VERKLIGEN kanonfina. Snygga kombinationer och så läckra dekorationer och snygga färger. Stämpeln på kort nr 2 är en av mina stora favoriter. Sååå himla snällt av Inger Marie att hjälpa dig på detta viset. En snäll tjej det där!! Tänkte fråga dig om du har beställt från kreativ hobby ngn gång. Dom har så söta trollstämplar tycker jag.
Hoppas att du får en riktigt trevlig helg.
Många kramar från mig till dig/Gunilla

Jorunn sa...

Så flott at du fant igjen kreativiteten din! Gleder meg til å følge med ib loggen din på alt det spennande du lager.

Nydelige kort igjen! Herlig fargelagt og stilige oppsett.

Takk for besøk i bloggen min og koselig kommentar. Eg skal legge ut en video og litt informasjon om MCP teknikken,snart. Det lover eg...må berre samle sammen litt linker og info først.

Klem,
Jorunn

Emilia sa...

These are superb! You really took care of every details, the embosing flowers are pretty!

Her er noen av mine layouts