søndag 19. august 2007

Har hatt en herlig helg på Voss..Hei hei alle sammen;)

Ja nå har jeg hatt en herlig helg på Voss. Mamma disket opp hun vettu. Og pappa hadde laget ferdig trappen til oss som vi skal ha på hytta. ÅÅÅÅ de er så snille;)


Jeg fikk også shoppet litt som dere ser.. 27 sortet med papir (totalt 150 ark) så nå kan jeg bare sette i gang å lage kort og scrappe hi hi.. Jo og så et stempel og litt til..


I morgen starter skolen igjen og det skal bli godt å komme i gang igjen.. Tror barna gleder seg til det også..

Jeg har også blitt "tagget" igjen av favvismaria (tusen takk;))

Og den virker som så : Du skal sende et kort til en person innen 7 dager og så velge 5 personer som du vil sende denne "taggen" videre til... Her er mine 5 valgte denne gangen:
Jeg vet i alle fall hvem jeg skal sende mitt kort til denne gangen... Hun lager utrolig mye fine kort og er en kjempe snill jente, og jeg har fått 2 flotte kort fra henne og hun har ikke fått kort fra meg enda... Men nå skal jeg få sendt det til henne...
Ha en go`søndag alle sammen
God klem fra Elisabeth


6 kommentarer:

Zarah sa...

Hei og takk!
Vad glad jag blev av dina snälla ord! Tyvärr är min Norska ytterst begränsad, när jag ska skriva - men jag förstår rätt bra - och om inte annat är det ju så att en bild säger mer än tusen ord. Dina bilder (kort och LOs) gillar jag VERKLIGEN - så jag kommer helt klart tillbaka hit!! :D

Emilia sa...

wow!! it is me, Emilia!!

I am so pleased! Thank you Elisabeth~ You know I admire your work, color and creation a lot!

Hug from Emilia in Taiwan

Trine sa...

Takk for at du har tagget meg!
Jeg et akkurat hvem som skal få mitt kort.Min søster hjemme i Øyer har fortjent en oppmuntring...ho har kommet på sykehuset, igjen, med problemer med gallen. Antagligvis blir det operasjon denne gangen, å da kan det gjøre godt med en positiv overraskelse.
Så hærlig med alle de fine arkene! Fy søren... (-;

Lena sa...

Tusen takk for "taggingen"! Nå må jeg tenke på hvem jeg skal sende kort til. Niesen min blir 11 år til helgen og hun skal jo ha et kort likevel så,.... Du er jammen heldig som har fått tak i så mange flotte mønsterpapir. Misunnelig jeg? Nei, ikke i det hele tatt... bare litt he he.
Klem

Ewonne sa...

Tusen tack för din taggning! Jag blev jätteglad :o)))
Visst är det kul med snälla föräldrar och shopping. Hoppas du får det kul med dina nya papper :o)
Ha det gott!
Kram Ewonne

Silje sa...

Heisann!
Jeg har gitt deg Nice Matters prisen, den går til hyggelige folk!! *klem* ....Stikk innom bloggen min for å lese mer...

Her er noen av mine layouts