søndag 28. oktober 2007

Seeeeeeeeeeee hva jeg har fått da....

Ja se her hva inger marie kom med til meg i dag når hun kom på besøk... DEN flotte buketten med blomster.. se så fin den er da...
og ikke nok med det...
...Denne bånd boksen fikk jeg også.... og en oppbevarings boks til 12x12 ark og noen nyyyyydelige sorte/hvite blomster... hun er ikke sann altså.. tuuuuuuuuuusen takk vennen, jeg ble kjempe glad for alt sammen, du er alt for snill med meg..
.. ja nå har jeg sittet i 2 timer og fylt inn bånd i denne fantastiske bagen. Og dere som ikke har sånn... ja løp og kjøp... finnes hos scrappekjelleren... Jeg har bare hatt en så utrolig koselig søndag... Vi har ikke fått lagt noe ferdig men begynte på en liten album og har bindet den sammen med zutter maskinen. Men vi har storkost oss;) pratet og kost oss med sjokolade, kaffe og brus;)
Neste søndag kommer hun til sauda igjen for å holde kurs... så kom innom til meg og meld deg på...
Jeg klarte også å skru klokken en time frem i dag i steden for tilbake, så jeg var da oppe halv 7 i dag....hi hi... så bare en ting til dere alle... klokke er nå stilt en time TILBAKE....

Ha en super uke alle sammen;)

Og tusen takk atter en gang inger marie for en kjempe koselig dag;)
Klem fra Elisabeth

3 kommentarer:

Trine sa...

God kveld Elisabeth! Så nydelige blomster, og for en "snæx" bag!
Høres ut til at dere har hatt en flott søndag! Må tro jeg har tenkt på dere! Jeg skal til Haugesund i morgen jeg, å da blir det en tur innom Scrappekjelleren selvfølgelig!...skal se jeg kommer hjem med en båndbag jeg også. Jeg gleder meg veldig til å se hva de har å by på! Vil tro jeg ikke kommer tomhendt ut igjen i hvertfall. Å så er jeg veldig spendt på om Inger Marie er der.:-) Gleder meg også til å se albumet ferdig. God natt da vennen!

SusanneSj sa...

Men sååå snällt, den var jättefin. Blommorna var verkligen tjusiga.
Härligt att ni haft det så grejt.
ha en bra vecka!
Stor kram Susanne

Inger Marie sa...

Tusen tusen takk for mega koslig helg vennen!!
Var så utrolig kjekt å besøke deg og den flotte familien din :)
Selv om det ikke ble sååå mye kortproduksjon så fikk vi nå prata en hel del!!!
Glede meg til helgen igjen :0)

Og du har gjort en skikkelig bra jobb med båndene dine :0)

Go klem

Her er noen av mine layouts