mandag 1. oktober 2007

I dag ble jeg advart...

da jeg kom hjem fra jobb.. Kjell Ove stod i vinduet og spurte meg om Miriam hadde gjort noe avtale med meg i dag.. jo da sa jeg.. hun skulle få ha med seg veninna si Frida hjem og de skulle sitte nede i kjeller stuen å lage kort. For i går ryddet jeg hobby rommet mitt og jentene mine fikk mye av ting jeg ikke brukte.. ja ja sa Kjell Ove.. det er noen fler bare så du hvet det.. og jeg kom inn og der satt det altså 9 jenter og lagt kort og koste seg..


... å hjelpe meg tenkte jeg... gikk rett inn og reddet det nye skjærebrettet mitt og stempel putene mine... og nå kom det nettopp ei jente til.. ja ja koselig dette... *knis*
Jeg måtte bare ta et bilde av de å vise til dere.. det skulle nesten vært lyd til dette bildet hi hi..
Jeg har ikke laget så mye i det siste, for på onsdag skal jeg ha kurs og jeg har holdt på å skjære opp til det.. Så skal jeg ha kurs på Dale 13. oktober.. har litt å henge fingrene i..
Tusen tusen takk til alle dere som legger igjen kommentarer til meg.. det er bare så kjempe koselig og det varmer utrolig mye..
Ha en kjempe fin kveld alle sammen;)
God klem fra Elisabeth

11 kommentarer:

SusanneSj sa...

Oh, hujedamej! Tänk om Felicia och hennes kompisar skulle rota runt i mina pysselsaker, oj oj, inget för mig ; D
Fick dom skapat något fint.
Ha en go vecka!
Kramen Susanne

Bettan sa...

Den heter mappvagn på svenska och fanns bland kontorsmaterial. Hoppas att du kan hitta den.
Ha de gott! Klem

Anonym sa...

Hej vännen!
Oj,det såg jätteskojigt ut med så många tjejer som pysslar.Men vilken chock du måste fått,då du trodde det var en st kompis och det var lite fler.
I helgen ska jag på inspirationsdag med Skapahobby som jag designar åt,det ska bli jättespännande.Vad ska ni hitta på?

Trine sa...

Å heisann.... Der ble du nok overrasket! Tatt på senga kan du si!
Men det er da litt koselig når barna har slike sunne interresser...
Ble nok mange fine kort hos deg i gad da tenker jeg.
Ses senere!

Lena sa...

Oi, ja jeg hadde nok blitt varm i hodet hadde det skjedd hjemme, men samtidig så har de sikkert hatt det gøy de. Storkost seg med mammas saker, he he... Er veldig lite aktiv på bloggen for tiden. Har det travelt med lederskapet i musikklaget, det nærmer seg show vet du og mye skal være på plass, som pr. i dag ikke er det puh..
Snakkes, klem fra Lena

Aud sa...

Ser ut som jentene storkoste seg!
Jeg hadde nok blitt litt bekymret for sakene mine om jeg hadde opplevd det samme, men de var sikkert forsiktige med tingene dine. :o)

Lena sa...

Hejsan! Så fina saker du gjort. Jag var inne på Sussanes http://susannesj.blogg.se/ sida och såg jättefina löv på hennes kort. Hon skrev att hon fått do mfrån dig. Undrar om det är en stans eller om det är qk. Dom var verkligen jättefina! Gillade dom jättemycket.

Ewonne sa...

Hjälp vad många tjejer!! Vet hur det är med fnissiga flickor, men så många som 9 stycken har de nog aldrig varit hemma hos oss samtidigt ;o)
Sååå mycket nytt och fint att titta på hos dig efter en skön semestervecka i Egypten, man vill redan tillbaka:o)
Kram Ewonne

Kortmanitove sa...

En skikkelig skapegjeng du fikk på besøk ja! Har bare gutter jeg da, men det er ikke få kompiser som har vært innom for å lage kort... bare ikke så mange på en gang nei.
Lykke til med kurs...
Tove

gunilla/nilla sa...

Vilken härlig bild. Kan förstå att dom hade kul! Satt dom länge och pysslade och blev där ngt fint gjort eller mest en massa fnitter och snack?
Ha det så bra
Kramar till dig/Gunilla

Ellen K sa...

Oj da, jammen folksomt...
jeg hadde fått "hetta" om ungenehadde rotet rundt med mine hobby saker, de betyr så uendelig mye for meg.... Håper jentene koste seg og fikk laget noen kort..
Nydelig det siste kortet du har lagt inn...

Her er noen av mine layouts