Stempelglede Gunhild har gjort det igjen.. laget DE flotte stemplene.. Gled dere til de kommer i butikkene. Dette er produkter som bare MÅ være i samlingen.
Enig. De stemplene gleder jeg meg til å få tak i. Rett og slett nydelige!
Veldig kjekt å se litt liv i bloggen din igjen. Men noen ganger må sånne ting vike plassen for viktigere ting i livet.
Engelen under her er bare skjønn. Det er nesten så det kribler i fingrene mine etter å lage noe lignende, men det er best å holde seg på matta. Tida strekker slett ikke til. I alle fall ikke i år :)
Hei Elisabeth! Så kjekt å se deg på bloggen igjen! Håper vi ser deg på kortkveld igjen snart også! For en skjønn engel da! Ja det nærmer seg fort jul nå, så det er vel bare å hive seg uti det! Jeg har begynt litt med julekort allerede, men det skal bli mange flere! Ønsker deg ei fin helg! Snakkes! :)
Litt usikker på om e-postene når deg siden jeg får feilmeldinger. Her er i alle fall oppskrifta:)
Kakmenn fra Fellesbakeriet: 1 kg. Kveitemjøl 0,5 kg sukker 15 gr. Hornsalt = 3,5 ts 0,5 ts kardemomme/kanel 2 dl vatn eller 2 dl mjølk 2 dl mjølk, då vert det 4 dl mjølk til saman. 2 ss smelta smør
Vatn/mjølk, sukker og hornsalt balndast. La stå litt. Resten blandast i. Kjevlast til 0,5 cm tjukk leiv (ikkje tynnare) Steikast på 200 grader 8-10 minutter.
Hei, jeg er Elisabeth og er 36 år, har to herlige jenter på 11 og 13 år. Vi bor på et lite koselig sted i Rogaland.
Jeg begynte så smått å lage kort i 2004, da en veninne inviterte meg med på et kort kurs. Trodde da at dette ikke var noe for meg, men ble med på enda et kurs og da var jeg "hekta".. Synes denne hobbyen er kjempe gøy og bruker store deler av fritiden min på hobbyrommet mitt. Jeg er stolt av å være med i designteamet til Stempelglede, sammen med Anita, Kirsten og Camilla. Tusen takk for at du besøker bloggen min og legg gjerne igjen et "spor" etter deg.. Hilsen Elisabeth
5 kommentarer:
Enig. De stemplene gleder jeg meg til å få tak i. Rett og slett nydelige!
Veldig kjekt å se litt liv i bloggen din igjen. Men noen ganger må sånne ting vike plassen for viktigere ting i livet.
Engelen under her er bare skjønn. Det er nesten så det kribler i fingrene mine etter å lage noe lignende, men det er best å holde seg på matta. Tida strekker slett ikke til. I alle fall ikke i år :)
Hei Elisabeth!
Så kjekt å se deg på bloggen igjen! Håper vi ser deg på kortkveld igjen snart også! For en skjønn engel da! Ja det nærmer seg fort jul nå, så det er vel bare å hive seg uti det! Jeg har begynt litt med julekort allerede, men det skal bli mange flere! Ønsker deg ei fin helg!
Snakkes! :)
Litt usikker på om e-postene når deg siden jeg får feilmeldinger. Her er i alle fall oppskrifta:)
Kakmenn fra Fellesbakeriet:
1 kg. Kveitemjøl
0,5 kg sukker
15 gr. Hornsalt = 3,5 ts
0,5 ts kardemomme/kanel
2 dl vatn eller 2 dl mjølk
2 dl mjølk, då vert det 4 dl mjølk til saman.
2 ss smelta smør
Vatn/mjølk, sukker og hornsalt balndast. La stå litt.
Resten blandast i.
Kjevlast til 0,5 cm tjukk leiv (ikkje tynnare)
Steikast på 200 grader 8-10 minutter.
Kos deg.
Klem fra Rønnaug
Hei!
har prøvd å nå deg via mail for å spørre deg om noe ang et stempel men får bare feilmelding på mailadressen din.
Har du skiftet mailadresse?
Спасибо понравилось !
Legg inn en kommentar