søndag 2. september 2007

Trekantet kort...

Hei hei alle sammen.. Jeg har kommet litt i høst stemning og lagte dette kortet.. Høsten er en veldig fin tid syns jeg.. ja for da er tiden for å sitte å kose seg med å lage kort..
Denne gangen ble det et trekantet kort. Jeg hadde egentlig glemt ut det.. jeg holdt på å leite etter noen stempler, og fant da et trekantet kort...
Og sånn ble baksiden. Jeg har pyntet inni kortet også, men det var så vanskelig å ta bilde av det..
Ellers så har helgen gått med til rydding og kasting. Da jeg kom hjem fra jobb på lørdag startet jeg med å rydde å kaste. Hele 5 søppelsekker med skrot ble det.. en full sekk med klær som var for små til barna og en halv sekk med leker som skal gis bort..
Så da det var kjøkkenet sin tur mistet jeg en hel pose med danske makroner på gulvet... noe som hunden vår Zenta var veldig glad for *knis*..
Dagen i dag har gått med til å få orden på stua vår.. Den er så vanskelig å finne de rette stedene til møblene.. men sånn ser det nå ut nå i alle fall for en periode hi hi..


Og så helt til slutt vil jeg gratuler min søster og svoger med 1 års bryllupsdag i dag.. og i morgen har de vært sammen i 21 år..... håper dere hadde en koselig dag;)

Det var det for denne helgen

Ha det bra alle sammen

God klem fra Elisabeth

17 kommentarer:

Emilia sa...

triangle card! this is so unique!

paradise sa...

ååååh!! VIlket uuunderbart trekantigt kort du gjort! Vad du är påhittig!!! =D
Det märks inte att inspirationen varit borta!!! ;)
Du är så fantastiskt duktig vännen!!
Härliga höstiga färger!! =)
Må gott!! Kram Petra

Trine sa...

Stilig kort da Elisabeth!Fine høstblader. Skikkelig høst i det kortet da! Men så er det høst også, ingen tvil om det. Blir mye innetid nå fremover tror jeg. "Hutre!" Synes det er skikkelig rått og kaldt inne på morningen!
Jammen har du vært flink da! Rydde og kaste....! Deilig når det er gjort!
Snakkes da!

Inger Marie sa...

Heiii vennen...klem

Åååå hjelpe meg Elisabeth skal si kreativiteten din har kommet for fult.
Kortet du har laget med stempel fra stempelglede er jo bare såååå VAKKERT!!
Fikk jo se det på mobilen,men å studere det er ..sier bare WOW!! Det er jo bare så gjennomført.
Og trekantkortet er jo bare så herlig. Nydelig fargevalg vennen. Godt å se at du er i siget igjen :)

Ha en super flott dag vennen, vi snakkes kanskje på tlf i dag????

Klem

Lena sa...

Tar av meg hatten for deg altså. Nydelig det trekantkortet - enda finere i virkeligheten:) Hvordan klarer du å holde det så ryddig rundt deg? Jeg tror aldri stua vår har vært så ryddig noen gang. Jeg kan være flink å ta skippertak jeg, men hva hjelper det når det etter en time ikke ser ut som jeg har gjort noen ting?:( Håper det kkommer seg når ungene blir litt større, nå har de jo fått nye rom og alt, men likevel ser det ut som om de MÅ dra alt rotet inn i stua....

Prøver å lage et kort til søsteren min som blir 25 i dag. Legger det ut på bloggen når hun har fått det. Hun er inne og sniker skjønner du:)

Klem fra Lena

Gunhild sa...

Kjempefint og kreativt høstkort! Har aldri prøvd å lage trekantet kort, det fikk jeg lyst til å prøve! Nydelig fargelegging, og flotte høstfarger!

Så flink du er som ryddet så mye i helgen. Jeg synes det er deilig når det er ryddig, men veldig vanskelig å holde det sånn hele tiden...

Klem!

Pixelit sa...

Hej vännen!
Tusen tusen tack för de uppmuntrande orden då vi var magsjuka hela familjen,det var riktigt tufft.Veckan som gått har varit precis lika tuff,men avslutades så fint med scrapträff i Uppsala med massa pysselsugna tjejer på lördagen.Det var otroligt kul!Hoppas jag kan få lite tid till att pyssla ikväll ,så jag kan lägga in lite kort från träffen.Jag har gjort en del kort också,men ej lagt ut dom.Kommer senare i veckan.Er stuga ser fantastiskt fin ut tycker jag,och det trekantiga kortet var superduperfint!!
Jag ska också laga höstkort tänkte jag,men när jag hinner är ju en anna fråga.
Jag väntade på kort ifrån dig,men än har det ej dykt upp.Kanske jag har något fint som väntar på mig idag??MASSA KRAMAR !!!!

Elisabeth sa...

hei hei tusen takk for så koselig kommentarer alle sammen. Det er så koselig.. Og du Lena... jeg har tatt bilde rett etter jeg var ferdig å rydde og vaske hi hi ser ikke sånn ut hele tiden hi hi. Når malena kom hjem i går så s hun: så fint det var her da,men det mangeler liksom noe. Hva da svarte jeg.. jo alt rotet *knis*

Inger marie, gleder meg til å prate med deg i kveld. Det er alltid like koselig hver gan vennen. Er kjempe spent på å få høre om turen din..

Og Helena.. jeg har blitt litt forsinket.. alt er pakket og klart nede på rommet mitt, men har glemt å ta det med meg når jeg går på jobb. Lover å sende det i morgen og da skal du ha det i slutten av uken...

klem fra elisabeth

Maria Ammar sa...

Åhhh vilket super fint kort! Så påhittigt och roligt... Älskar löven de är så fina! :)

Vad skönt att få städa ut lite! Har också haft storrensning här hemma, var tvungen för jag har en tendens att samla på mig förmycket. ;)

Ledsen att jag varit så dålig på att skriva, har haft så fullt upp (är helt slut).
Ha det gott, vi hörs av snart hoppas jag! ;)

Många kramar!

marja sa...

whow elisabeth.......
so cute and so beautiful!!!!!

I love it!!!!!


a nice evening elisabeth!

Landstoken sa...

Grattis du vann en bubbe groda :)
/Helena

Anita Hagen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anita Hagen sa...

Fyttikattaskinn så UTROLIG lekkert trekantkort. Tipper den som får dette blir glad. Du er helt rå asså, og magiker med farger. HERLIG!

Tenk at du har en hund som heter Zenta. Herreguuuud så herlig. Pappa hadde en herlig sjæfer som het Zenta (Zenta Anabella faktisk). Verdens fineste selvføgelig ;-)

Gosj, så lekkert du har det i stuen din da vennen. Ryddig og flott.

Ha en superdupertoppers kveld videre! Har nettopp vært på trening og er dritsliten og trøtt, så jeg tror det blir en "pute-date" hvert øyeblikk.

Snakkes,

Klem Anita

SusanneSj sa...

Vilket kort!!! WOW sååå snyggt. Härliga msyiga färger.
Vad fint du har det hemma, verkligen.
Många kramar till dig

Ewonne sa...

Vilket alldeles underbart kort du fått ihop!!! Önskar jag var lika påhittig som du :o)
Möbleringen vart bra tycker jag, jag är en sån som aldrig möblerar om, om det inte har köpts något nytt!

Kram Ewonne

Favvismaria sa...

Det var länge sen jag var runt och tittade in här! Jättefina saker du har gjort!!!=)

Lena sa...

Wow, detta trekantiga kortet var verkligen jättefint!!!

Her er noen av mine layouts